Zoeken naar Springkasteel

Springkasteel
Overzicht Springkastelen springkastelen.
Uw online winkel in speelgoed gaming multimedia schoolbenodigdheden school seizoensartikelen gadgets. Ruimste keuze Veilig snel online bestellen.
Springkasteel Fithuis.
To Bounce-info.tobounce@gmail.com SPRINGKASTELEN.
BTW voor 2 dagen. Dit compactere springkasteel is geschikt voor zowel buiten als binnen. Ook makkelijk zelf op te plooien en te vervoeren. In dit groot elfenpaleis kunnen de prinsen en prinsesjes naar believen rondspringen. Er staan een paar obstakels in het paleis en aan de zijkant hangt een grote hoge schuifaf. LxBxH 5.0x5.0x5.7 m excl. blaaspijp en blower 1.5m extra achteraan en opzij.
springkasteel Vertaling Nederlands-Frans.
le jeu gonflable m. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
Nieuwe pagina 4.
Springkastelen Blink 2 Huur eens een springkasteel.
Naar de inhoud springen. Hebben jullie zin in een spetterend feest? Barbecue tuinfeestje communiefeest personeelsfeest opendeurdag. Een superleuk springkasteel zorgt voor uren speelplezier! Springkasteel Afmetingen Geschikt voor Prijzen BTW inbegrepen. 52 x 5 x 32 m. 52 x 5 x 32 m. 45 x 67 x 34 m. 65 x 5 m. Glijbaan clown met multiplay. 12 x 4 x 65 m.
Jero-rent Verhuur van springkastelen tenten en attracties.
Voor jong en oud voor dik en dun. Klik hier om een kijkje te nemen. Onze springkastelen zijn allen van zeer goede kwaliteit en elk springkasteel is uiterst geschikt voor de opgegeven leeftijds-categorie. Er bestaat ook de mogelijkheid om het door u gekozen springkasteel online te bestellen. Bekijk daarom snel ons aanbod van springkastelen. buiten de categorie van springkasteel verhuren wij ook hindernisbanen. dit zijn grote springkastelen met obstakels die ook uw evenement of feest. deze hindernisbanen zijn ook geschikt voor volwassenen. Sport en spel is ideaal voor uw sportkamp feest of gelegenheid. Partytenten kadertenten en piramidetenten. Ons aanbod bevat dit allemaal. Onze partytenten zijn de meest budget-vriendelijke tenten in ons assortiment.
Springkastelen ColliShop.
Springkastelen FuncityFuncity.
Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen en wij staan u graag te woord! Indien je een springkasteel voor langere termijn wil huren maken wij graag vrijblijvend een offerte op maat. Vraag uw offerte aan. Onze springkastelen worden per dag verhuurd. Dit betekent leveren in samenspraak in de voormiddag ophalen voor valavond afwijkingen zijn eventueel mogelijk. Met uitzondering van de mini-springkastelen worden alle springkastelen geleverd. Voor het opzetten en afbreken tellen wij 15 voor de kilometervergoeding buiten Hoeselt vragen wij 040 per kilometer let wel er 4 ritten nodig zijn. Alle springkastelen worden op gras geplaatst! Afwijkingen kunnen eventueel in samenspraak. Verankering op verharde ondergrond is steeds ten laste van de huurder.

Contacteer ons